Vragen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor onze klanten en voor The Compound Company. De industrieën willen kosten besparen en tegelijk groeien door efficiënter te produceren en groenere producten te ontwikkelen. De experts van EcoForte® helpen hun klanten door innovatieve oplossingen voor producten en diensten te ontwikkelen die meer waarde scheppen en een lagere milieu-impact hebben.

Duurzame oplossingen
The Compound Company richt zich op de wereld van morgen en neemt haar verantwoordelijkheid in de circulaire economie. Door het aanbieden van duurzame materialen uit duurzame bronnen willen we bijdragen aan een betere planeet. We bieden klanten EcoForte® grades aan die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen, zoals biogebaseerde, fossiele grondstoffen en biologisch afbreekbare materialen. De EcoForte® eigenschappen kunnen worden aangepast aan de eisen van de eindtoepassing door organische en anorganische vezels en additieven toe te voegen. Daarin hebben we een partner gevonden in HempFlax, een maatschappelijk verantwoord en ethisch verantwoord bedrijf dat de planeet terug geeft door consumenten betaalbare natuurlijke hennepproducten aan te bieden. De synergie tussen HempFlax en EcoForte creëert een duurzame en innovatieve samenwerking die gericht is op duurzame oplossingen met economische haalbaarheid en die bijdraagt aan een betere planeet.


Halogeenvrije vlamvertragende polyolefinen: EcoForte® FR
EcoForte® FR is een halogeenvrije vlamvertragende polyolefine. Dit productassortiment biedt de klant een vlamvertragende oplossing met een lage milieu-impact. Dankzij vele jaren interne ontwikkeling en samenwerking met andere experts binnen de industrie ontwikkelt het EcoForte® team constant nieuwe concepten voor halogeenvrije vlamvertragers die een unieke combinatie bieden van uitstekende vlamvertragende eigenschappen, goede mechanische eigenschappen en soepele verwerkbaarheid. 
EcoForte® FR wordt veel in daktoepassingen gebruikt, ter vervanging van materialen zoals pvc of bitumen. Vlamvertragend kunstriet is hier een goed voorbeeld van.

Ons team van experts is voortdurend gericht op het ontwikkelen van fit-for-purpose-oplossingen met de juiste economische aspecten, gefaciliteerd door ondersteuning bij de implementatie ter plaatse. Op zoek naar een duurzame oplossing? Neem dan contact met ons op

ISO 14001
Met de ISO 14001-certificering laten we zien dat we ons op lange termijn inzetten voor duurzaamheid en het milieu. De certificering bevestigt dat we onze activiteiten uitvoeren op een manier die het milieu niet nadelig beïnvloedt. Deze certificering helpt onze klanten te verzekeren dat we een effectief milieumanagementsysteem hebben.

Vraag een Ecoforte® expert
Duurzame oplossingen met EcoForte®
Duurzame oplossingen met EcoForte®
Download Brochure Download Brochure
Vul hieronder uw gegevens in, u ontvangt dan binnen enkele ogenblikken de brochure via e-mail.