Vragen?

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor onze klanten en voor The Compound Company. De industrieën willen kosten besparen en tegelijk groeien door efficiënter te produceren en groenere producten te ontwikkelen. De experts van EcoForte® helpen hun klanten door innovatieve oplossingen voor producten en diensten te ontwikkelen die meer waarde scheppen en een lagere milieu-impact hebben.

Halogeenvrije vlamvertragende polyolefinen: EcoForte® FR
EcoForte® FR is een halogeenvrije vlamvertragende polyolefine. Dit productassortiment biedt de klant een vlamvertragende oplossing met een lage milieu-impact. Dankzij vele jaren interne ontwikkeling en samenwerking met andere experts binnen de industrie ontwikkelt het EcoForte® team constant nieuwe concepten voor halogeenvrije vlamvertragers die een unieke combinatie bieden van uitstekende vlamvertragende eigenschappen, goede mechanische eigenschappen en soepele verwerkbaarheid.
EcoForte® FR is wordt veel in daktoepassingen gebruikt, ter vervanging van materialen zoals pvc of bitumen. Vlamvertragend kunstriet is hier een goed voorbeeld van.
 
Vraag een Ecoforte® expert